Сръбският президент Александър Вучич  заяви днес, че  ако започне ускорен

...
Сръбският президент Александър Вучич  заяви днес, че  ако започне ускорен
Коментари Харесай

Вучич заяви, че се е отказал да изпраща протестна нота на Турция във връзка с подкрепата й за членство на Косово в НАТО


Сръбският президент Александър Вучич  съобщи през днешния ден, че  в случай че стартира интензивен банкет на Косово в интернационалните организации, Сърбия " ще изненада със своя отговор и резултатност ", оповестява белградският вестник " Политика ", представен от Българска телеграфна агенция.

В деня, в който ги одобряват в някоя интернационална организация, това ще значи, че са  нарушили Вашингтонското съглашение и в този ден ще се научат имената на доста страни, които са отдръпнали признаването на независимостта на Косово, сподели Вучич пред публицисти в Ниш. 

Той добави, че поради спора в Украйна  мнозина виждат в световната ситуация  опция да решат въпроса за Косово, а мнозина желаят интензивен банкет на Косово в интернационалните организации.

Сръбският президент съобщи през днешния ден в Лесковац, че Сърбия  се е отказала от изпращане на протестна нота  на Турция  по отношение на изразено становище  за влизане на Косово в НАТО, заяви Танюг.

На въпрос какво е станало с протестната  нота, която обмисляше да изпрати, Вучич сподели, че е  взето решение  тя да не се праща. Вучич съобщи също, че на следващия ден или вдругиден  ще бъде взето решение за възбрана на износа на пшеница от  Сърбия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР